Metoda de stabilizare

Barile stabilizatoare sunt elemente indispensabile cabinelor de dus , usilor de nisa si paravanelor de cada .Prin utilizarea lor este posibila crearea unor structuri stabile si durabile . Tipul de bara stabilizatoare folosita depinde de cati factori : seria si dimensiuneaa cabinei de dus , cat si de situatii neobisnuite din baie .

Tipuri standard de bari stabilizatoare

Bara stabilizatoare perpendiculara
Bara stabilizatoare oblica
Bara stabilizatoare paralela
Bara stabilizatoare tip cruce

Tipuri de bari stabilizatoare non-standard

Bara stabilizatoare telescopica

Bara stabilizatoare, montata de tavan, conceputa pentru cabine de dus Modo New si Euphoria Walk-in. Bara stabilizatoare telescopica este utilizata atunci cand nu este posibil sa se utilizeze bara stabilizatoare standard , cu montare de perete (de ex. o cabina de dus montata sub un tavan inclinat , sau in zona unei fereastre )

Bara stabilizatoare pentru tavane inclinate

Bara stabilizatoare care permite instalarea unei cabine de dus sub un tavan inclinat . In acest caz, este necesara utilizarea unei bari stabilizatoare cu elemente de fixare mobile pentru sticla cabinei si pentru perete. Fiecare dintre aceste elemente poate fi reglat intr-o marja de 90°. Bara stabilizatoare pentru tavane inclinate este proiectata pentru fixarea pe sticla cu grosimi de 6 si 8 mm.